LIVSRÄDDANDE UTBILDNINGAR

Hjärt- Lungräddning Vuxen med hjärtstartare


Efter denna utbildning är målet att du ska känna dig trygg i hur du bör agera i en nödsituation. Med kunskap och repeterande träning kommer trygghet som ökar våra chanser att våga ingripa vid ett hjärtstopp, stroke, luftvägsstopp eller annan olycka.


Hjärt- Lungräddning Vuxen


Efter denna utbildning är målet att du ska känna dig trygg i hur du bör agera i en nödsituation. Med kunskap och repeterande träning kommer trygghet som ökar våra chanser att våga ingripa vid ett hjärtstopp, stroke, luftvägsstopp eller annan olycka.HLR Barn 0-1 år, 1 år-pubertet


Efter denna utbildning är målet att du ska känna dig trygg i hur du bör agera i en nödsituation när ett barn är drabbat.INSTRUKTÖRSUTBILDNING I Vuxen/Barn-HLR


Det här är en instruktörsutbildning för dig som redan kan hjärt-lungräddning och vill lära ut det till andra. Fokus ligger på pedagogik och hur du motiverar deltagarna till att bli duktiga livräddare. Efter utbildningen blir du instruktör i vuxen-HLR och får självständigt organisera och genomföra HLR-utbildningar med inriktning på vuxna.


L-ABC Första Hjälpen


Efter denna utbildning är målet att du ska känna dig trygg i hur du bör agera och prioritera vid alla typer av olyckor. Med kunskap och repeterande träning kommer trygghet som ökar våra chanser att våga ingripa vid en nödsituation.

unsplash